Skip to main content

Prelucrarea datelor personale

1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale:

In cazul in care alegeti sa cumparati produse prin intermediul website-ului reprezentanti-avon.com, datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Reprezentantul nostru Avon, in calitate de Operator Independent al datelor dvs. cu caracter personal. Vom procesa aceste date in urmatoarele scopuri: 
a) – Pentru a va onora comanda; 
b) – Pentru a va informa despre produsele si ofertele despre care ati putea fi interesati; 
c) – Pentru scopuri administrative (contabilitate, facturare); 
d) – Pentru analize statistice si de marketing, in scopul imbunatatirii serviciilor oferite. 
Daca nu sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. cu caracter personal pentru a indeplini oricare dintre scopurile stabilite mai sus, va rugam sa ne contactati. Desi decizia dvs. de a ne furniza date personale este, in general, voluntara, daca nu specificati anumite informatii, este posibil sa nu putem indeplini unele dintre scopurile prezentate mai sus (de ex., nu vom putea sa va trimitem produse daca nu cunoastem adresa dvs. postala). Mai multe detalii gasiti la Punctul 3 din aceasta sectiune.

2. Date cu caracter personal pe care le colectam despre dvs.:

Putem colecta urmatoarele date cu caracter personal: 
a) – Numele si datele de contact (nume, prenume, orice alt nume, adresa postala, adresa de e-mail, numerele de telefon); 
b) – Informatii privind comenzile dvs. si informatii despre preferintele pentru anumite tipuri de produse; 
c) – Conversatiile pe care le aveti cu noi (de exemplu, e-mail, scrisori, apeluri sau SMS-uri si mesajele de pe retelele sociale); 
d) – Informatii despre modul in care utilizati website-ul nostru, folosind cookie-uri sau identificatori similari.

3. Cum si de ce folosim datele cu caracter personal pe care le colectam:

Folosim datele dvs. personale in urmatoarele scopuri: 
a) Pentru a va onora comanda: 
Cand plasati o comanda prin intermediul website-ului reprezentanti-avon.com, folosim datele dvs. personale pentru a livra aceasta comanda. Va putem contacta prin E-mail, SMS sau telefonic pentru confirmarea si procesarea comenzii. 
b) Pentru a va informa despre produsele si ofertele despre care ati putea fi interesati: 
Daca nu doriti sa primiti comunicari de marketing (de exemplu, e-mailuri/SMS-uri) de la noi, va rugam sa ne contactati. In cazul in care interactionati cu noi prin intermediul retelelor de socializare, este posibil sa folosim informatiile personale incluse in postarile de pe platformele de socializare in acest scop. 
c) Pentru scopuri administrative si pentru a ne imbunatati serviciile oferite: 
Putem utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru contabilitate, facturare, in scopuri fiscale si de audit, dar si pentru analize statistice si de marketing sau pentru intretinerea si dezvoltarea platformei web reprezentanti-avon.com 

4. Cum distribuim sau transferam datele colectate:

Putem transfera informatiile dvs. personale catre: 
a) – Reprezentantii nostri Avon, Liderii de Vanzari Avon si Managerii de zona Avon; 
b) – Furnizorii care ne ofera servicii pentru a ne ajuta sa ne desfasuram activitatea si sa ne imbunatatim serviciile (de ex. firme de curierat, agentii recuperare debite); 
c) – Autoritatile Guvernamentale, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. 
Transferul de date va fi realizat numai in scopurile mentionate mai sus sau va respecta obligatiile legale specifice la care suntem supusi. In cazul in care alegeti sa furnizati informatii personale pe retelele de socializare, terte parti pot colecta informatii. Informatiile colectate de catre terte parti sunt guvernate de politicile de confidentialitate ale acestor parti terte.

5. Cat timp pastram informatiile dvs. cu caracter personal:

Datele cu caracter personal vor fi pastrate atat timp cat aveti o relatie activa cu Avon, putand fi folosite doar pentru realizarea scopurilor mentionate la Punctul 3. Vom opri procesarea datelor dvs. in scopuri de marketing, daca va opuneti unei astfel de procesari sau daca va retrageti consimtamantul dvs. cu privire la procesare, in cazul in care v-ati dat consimtamantul anterior. Daca doriti sa incetati relatiile active cu Avon, puteti solicita stergerea informatiilor dvs. personale.

6. Drepturile dvs.:

Aveti dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. si de a corecta eventualele greseli. Deasemenea, aveti dreptul sa restrictionati procesarea informatiilor dvs. personale in anumite cazuri (de ex. in scopuri de marketing) sau sa solicitati stergerea datelor dvs. personale. Daca aveti o problema sau vreti sa transmiteti o sesizare cu privire la modul in care procesam datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati. In cazul in care nu putem rezolva problema, puteti sesiza Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

7. Cum sa ne contactati:

Daca aveti intrebari, comentarii sau solicitari referitoare la politica de prelucrare a datelor personale, ne puteti trimite un e-mail la adresa [email protected] sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0766.531.050.

8. Modificari ale acestei politici de confidentialitate:

Periodic, putem aduce modificari acestei politici de confidentialitate. Vom publica orice noua versiune a acestei politici pe site-ul nostru.